Klinik Swasta Untuk Scan Baby di Sabah

Siapa tahu klinik swasta mana yang berpatutan dan berkesan untuk tngok scan baby 2d, 3d, @ 4d di kawasan kota kinabalu..nak buat survey dulu untuk detail scan akan datang..& tngok jantina baby..saya baru nk masuk 6 week 1 day esok..huhu

1 Balas

Area Penampang Klinik Bernardine. Tapi x sure kalau dorg boleh buat detail scan. Hari tu nurse suruh sy pegi sana check usia kandungan. Detail scan sy memang x buat. Caj: RM70

5y ago

sis klw d dr.bernadine tu kena pkai buku pink ke tuk cek bby