Susu Karihome

Bolehh ke minum susu karihome nihh sebagai ganti ubat zincofer???

Susu Karihome
12 Balas

saya ckp dgn doc sy mmg peminum susu. bila doc kata Zincofer tak blh minum dgn susu. Jadi doc nasihatkn lepas sarapan mkn Zincofer, susu sy minum petang atau malam. Settle. 😉 cuma awal2 tu sedih lh x dpt minum susu waktu sarapan seperti kebiasaan. Saya minum air kosong je waktu sarapan dan mkn sarapan berat

Saya makan Kacang kuda rebus saya makan 4 hari je .. zincofer saya makan waktu malam time nk tidur minum dengan air perahan limau kasturi ,Alhamdulilah HB dari 10.4 naik 12 selama 4hari . Kacang kuda ni bagus zat dia tinggi .. buat ngonyel2 je smbil tengok tv 🤭🤭 sis cuba laa ..

3y ago

hehe . mmg sedap rebus sndri je . buat kudap2 depan tv 🤭

rasanya x cukup sis.. boleh tukar zincofer ke maltofer atau ganilia. susu ni boleh je minum mcm biasa

misi syorkan sy makan maltofer..alhamdulillah dah x muntah ,, rasa coklat ja ..

sis pon boleh jugak try telan obimin kalau zincofer tak boleh telan

Bau kambing susu ni saya xboleh go on, baru ja beli

Sy minum karihome tgh hari. Makan zincofer malam

makan maltofer je.. rasa coklat... sedap pun sedap

3y ago

btl sis ..sy pun makan ni ,,sblum ni telan zincofer memg xbole ..

sis try tnya nurse atau dr di kk...

Boleh ganti dgn tablet maltofer