Bby x bfeeding.. Bby dh masuk 8buln..normalkh sy masih rasa bersalah sbb x dpt mnyusu bdn utk ank sy

2 Balas

normal sis. sis cuba ckp kat diri sis, penting bf anak atau penting anak sihat? saya pilih penting anak sihat. saya cmpur fm+bf. saya doakan sis tabah. tidak dpat menyusukan anak bukan petanda kita ibu yg xbaik. kita ibu hebat sbb kita utamakan anak.

Jgn rasa bersalah.. Puan dah buat yg terbaik utk anak.. Susu badan or susu formula mmg xsama tp yg penting anak puan sihat. Susu formula pun ada khasiat nya jugak..