Produk utk ikhtiar hamil

Hai boleh tak suggestkan dkt saya produk apa yg sesuai utk ikhtiar hamil? Dan boleh share tak consume berapa lama? #firstbaby

5 Balas

puan ikhtiar ya.. saya amalkan royal V jamu ratu malaya. masa anak first xhabis sebotol da pregnant..anak ke2 pun sama. saya tgah pregnant anak ke 2. mungkin asbab nya amalkan royal v jamu ratu malaya. dan saya juga ambil susu kambing kurma lazz. mnum setiap.pagi.

Hampir 9 bulan ttc sy makan macam2 supplements - Shatavari, shaklee, blackmores.. Nampak mcm xde efek.. Bulan lepas saya stop semua dan makan jamu JSD lepas period, Alhamdulillah tak smpai setengah botol dah +ve upt..

4y ago

Sory salah tulis.. Jamu jrm royal v..

jaga makan sis suami isteri. kurangkan gula. banyakkan bersenam. test opk cari waktu subur dah jumpa bersama 3 ke 4 hari berturut. cuba posisi lain2. in sha allah.

sy try maduajaib.. consume x smpai 1 botol.. mengandung..

4y ago

suami isteri mkan ag bagus.. tp sy hr tu utk sy sorg je..

Amalkn folic asid