minum tuak

Boleh x minum tuak time mengandung msuk 4 bulan

8 Balas

Tuak ada alkohol kan? If ada, sebaiknya xboleh minum. Lgpun kesian pada baby, tiada khasiat utk dia pun. Sebolehnya makan makanan dan minum minuman yg banyak nutrien utk baby ya. Baik utk tumbesaran baby.

ktk nnyk psal tuak ade org paham..ade org xfhm..tuak yer iboh lh d mnum dlok...n cgek gik ktk pun tauk nak tuak yer bkn alkohol tpi air apong yg d peram...iboh lah d mnum dlok..

4y ago

Aok..bena dipdh ktk ya..tpi sik kacau lh..sbb ya dibuat dri bhaa ktk drik bhaa

Better hold it first until u stop feeding your baby breast milk..dan masa pregnant pon cannot..😊

Tuak ada alkohol jugak kan dalam tu. Better pantang, alkohol boleh affect baby dlm perut.

4y ago

Ohh

Klau tuak yg belum kena letak ubat tu boleh..

Loh jgn la.. Kesian kdugn

Tak boleh

X baik