Bila selsema nak makan ubat apa ye? Stress juga asyik selsema je. Lepastu senang terkencing hmm

Boleh tolong tak anyone 🙏 tak tau mcm mana nak buat dah.... Kandungan bru 14 weeks

6 Balas

hi mummy semua..nak tanya saya akan melahirkan bby kat Sabah lepastu akan daftarkan kelahiran dia kat sini,soalan saya mykid bby boleh ke letak alamat Selangor bila saya balik sna lepas pantang walaupun lahir sni plisss jawab 🙏😊

idk la dear, sb i penah jgk selsema but kejap je pastu elokk dahhh, i tk suggest mkn ubat sb risau anak hehehe i kerap sakit pale klu cuaca pnas sgt then sapu minyak jer

ubat selsema ada nama loradatine xslp. yg tu Sy dpt klinik swasta. yg teekencing tu biasa. Sy masuk 20w ke atas lg becinta asyik ke toilet je

3y ago

Yeke hehe thank you so much ❤️

Pegi klnk swasta ibu mngandung..nnti dktor bgi ubat selsema khas utk ibu mngandung..

rjuk doc sis..doc akan bg ubt..dan nrml lau asik tkcg ja sis😊

3y ago

😊

loratadine sahaja yg dibnrnkan untuk ibu hamil..