Help me untuk pilih

Boleh tolong saya pilih tak mommy?🥺Bingung nak pilih huhu sebab first mom, mana yang lebih selesa ye antara gambar 1 (biru) atau gambar 2(beige) ?#seriusnanya #bantusharing #pleasehelp #firstmom

Help me untuk pilih
7 Balas

sy suka biru.. bagi sy senang nk pakai.. sarung mcm pakai baju then da boley letak baby..klu x pakai bole simpan dalam beg saja.. ank sy 2 tahun still guna lagi.. bahagian kaki baby auto jadi bentuk M which is bagus utk posture kaki dorg.. yg biege pun ok tapi cari yang selesa dan ok untuk posture kaki anak.