Faint +ve atau evap line?

Boleh tolong bagi pendapat ni +ve atau evap? Sy confuse. Period dh delay sebulan lebih.. Tapi sy mmg irregular period.

Faint +ve atau evap line?
9 Balas

Saya punya pun mcm awak sis. Harapnya positif lah aamiin. Saya pun berharap mcm awak. Saya nak tunggu seminggu baru recheck. Semoga ada rezeki kita Allahumma aamiin

2y ago

Alhamdulillah. Aamiin aamiin. Thank you sis. InshaaAllah

InsyaAllah positive.. saya punya lagi samar dari sis punya. Selang 2 hari recheck balik dah jelas dah line.

2y ago

Amin ya rabbal alamin.. Harap ada rezeki kali ni. Nanti sy check lagi. Terima kasih sis

insyaallah positive tu.. saya pun macam tu.. lepas tu try beli yang clearblue punya brand.

2y ago

Amin.. Thanks sis. Semoga ada rezeki sy..

Inshaa Allah ada ni.. klu evap line bukan mcm ni. Take care sis! 😘

2y ago

Ya betul..evap line xde kaler..

‎ِإِنْ شَاءَ اللَّه , positive .. Tahniah sis ❤️

2y ago

Thanks sis.. Semoga ada rezeki sy 🌹

inshaallah positive tu .. cuba test guna dip n tell @ clearblue

2y ago

InshaAllah sis.. Ni 2nd pregnancy.. Anak 1st meninggal ms umur 4 bulan thn lepas. 6 thn tunggu nk dpt yg pertama..semoga kali ni Allah bg rezeki lama utk jaga pinjaman berharga ni 🤲

kalau tanya saya, saya kata positif ni. tahniah..

2y ago

Thanks sis.. Amin ya rabbal alamin semoga ada rezeki sy & suami 🤲

insyallah ada

2y ago

Amin ya rabbal alamin.. Terima kasih sis 🤲