Pedas

Boleh tanya time mengandung boleh ke kita makan pedas? Sebab tak ada alahan. Takut jugak makan pedas jadi apa apa

2 Balas

Boleh je sis kalau perut ok..saya pun kuat pedas jga tp masuk 25w jd xtahan pedas sbb lps makan nnt pedih ulu hati..sakit betul.,so skrg sy kurangkan makanan pedas..buat rasa sikit2 je..

Boleh sis, asalkan perut sis x sakit lepas mkn pedas.. sy pn suka mkn pedas drp sblm pregnant, tp masa pregnant jd x tahan pds.. makan jugak..