hi mommy

boleh ke makan pedas eh ? kalau makan pedas jadi pape ke dekat baby? ? teringinnya.. tapi ada jugak makan pedas. dan teringin nak makan lagi. 14weeks

2 Balas

Klau bole jgn selalu. Sye mmg jenis kuat mkan pedas. Waktu pregnant ni pun x leh elak alih2 kene gastrik + pedih hulu hati pulak 😅 skarang tgh kurangkan

4y ago

Latest hari tu 3 hari berturut2 makan pedas. Bangun pagi nak nanges sbb perut kembung ya amat plus pedih hulu hati. Siap pakej kene sembelit, amik kau mkan mcm org x pregnant 😂 skang taubat da, mkan ubat klinik bagi slowly symptom tu hilang

Boleh makan tapi jangan banyak sangat.

4y ago

ok awak tq