Bintik-bintik merah

Assalamualaikum dan selamat petang..Sya first mom..baby bru 2 bulan lbih..sptut nya kena cucuk 2 bulan tp delay sbb badan bayi sya naik bintik-bintik merah n berair..sya guna susu dutch baby..dh prgi klinik doktor ckp alergik..klinik lain plak ckp ekzema..da kaitan dgn susu yg dia mnum ke?kalau kna tukar susu,susu apa yg sesuai??bleh bg cadangan x?risau bila tgk badan ,kaki n tgn baby naik bintik-bintik merah ni..#pleasehelp #firstbaby #firstmom

1 Balas

W'salam. Maaf tiada pengalaman. Tapi supposedly doc suggest lah susu apa yang sesuai. Sebab susu fm ni memang kena try and error.

2y ago

ok sis..terima kasih kerana respon.