Bintik merah di muka baby

Hello mommie! pernah tak mengalami mcm anak sa ne, anak da 6 bulan tapi tiba2 timbul bnyk bintik merah, awal2 ingatkan gigitan nyamuk tapi hari ni ada tambah lg dua bintik merah dekat bawa pipi tu 🥲 mohon bantuan ada cream yg mommies boleh syorkan sedih lar tingu muka baby bnyk merah2 begini 🥲🥲 #firstmom #seriusnanya #firstbaby #bantusharing

Bintik merah di muka baby
1 Balas

Saya sarankan sis pergi klinik pakar kanak-kanak untuk pemeriksaan lanjut. Kalau saya tak berani nak suggest apa2 cream untuk baby.