Bintik merah

Assalamualaikum mommy2 semua, nak tanya bintik merah kat pipi ni apa ya? Ruam ke atau alergi? Makin hari makin banyak kat pipi baby, risau nak letak apa2 cream sbb baby baru 24 hari. #seriusnanya #firstmom

Bintik merah
5 Balas

sy gune lotion yg beli dekat tiktok je.. anak seminggu naik ruam .. sy sapu 3 kali je lotion snow ni.. dah berkesan.. alhamdulillah.. dptkn kt link dbwah.. https://vt.tiktok.com/ZS8AWtvwK/

sama mcm ank saya ruam susu ni smpai skrg msih ada tapi dh kurang saya tak letak apa2 pun just masa mandikn air suam sapu2 kt muka dia

1y ago

sama la kita, dah basuh muka dengan air suam, lap² tapi die makin merebak lak.. mungkin take time kot nk hilang.

Wsalam, bby sy naik juga mcmni..merebak. Saya bawa pegi kk, dktr bg ubat sapu. Alhamdulillah surut xde kesan apa2.

1y ago

ooo faham2. okay sis thank you

kalau ruam susu camni saya letak krim snow white dengan bedak merah. alhamdulillah berkesan.

1y ago

brand nie mmg bagus tau untuk masalah kulit. dlu penah beli untuk masalah eczema, alhmdulillah hilang..

Sama anak saya smpai ke badan mcmtu

1y ago

ooo sampai skrg ke macamtu? ada letak apa2 cream tak?