mangga

boleh tak sy nak makan jeruk mangga teringin sangat tp mak mertua tak bagi ? nak minum air kelapa pun tak bg baby 8 weeks

7 Balas

Saya dulu 4 week dah makan mangga masam. Mengidam dia lain macam. Sampai nak nangis. Dalam masa yg sama sy juga kuat minum air kelapa pandan. So far tak ada apa2. Boleh ambik utk cicip rasa sja tapi jgn ambik dalam kuantiti byk. Kesian kat baby keinginan tak tercapai. Sikit jer sis jgn byk ye