Susu Badan

Boleh tak suggest milk booster untuk mommy yang on perancang injection depo.. Sebab banyak baca milk booster tak sesuai untuk yang ambil perancang.. ?

1 Balas

Ini detailsnya tentang produk 😊 *APA ITU REVERSE ULTRA (RU)? * RU ialah *supplimen ataupun jamu moden* khas buat mommies. Sangat sesuai ketika dalam pantang dan juga selepas pantang. Ianya 100% drpd tumbuhan yang tinggi dengan phytoestrogen, iaitu bahan yang secara semulajdinya menyamai estrogen dalam badan kita. Phytoestrogen penting untuk *meningkatkan kadar estrogen* dalam badan dan juga untuk *mengurangkan kesan xenoestrogen* iaitu estrogen jahat yang menyebabkan beberapa kesan sprti: 😔 letih 😔 stress 😔 period tidak stabil 😔 senggugut 😔 berat badan berlebihan 😔 kerap gugur 😔 endometriosis 😔 breast kanser 😔 mandul *BAHAN-BAHAH DALAM REVERSE ULTRA* *BAHAN ASAS* 1) Selective Estrogenic Receptor Modulators - terdiri daripada jenis-jenis *phytorestrogen* (berasal dari tumbuhan yang bertindak seperti estrogen dan selamat digunakan) 2) Dari Chiang Mai & Chiang Rai Thailand - *Pueraria Mirifica (Ubi Bidadari Putih)* - menegangkan dan membesarkan miss B - menganjalkan dan mencantikkan kulit miss B - mengurangkan kedutan dan kenduran miss B - mengurangkan risiko kanser payudara - mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular - mengatasi gejala menopause 3) Dari Malaysia - *Labisia Pumila (Kacip Fatimah)* - mengecutkan uterus utk elak terkencing ketika batuk atau bersin - mengecutkan rahim selepas bersalin 4) Dari India - *Asparagus Recemoses (Shatavari)* - bermaksud wanita yang mempunyai 100 suami - mengalakkan penghasilan susu ibu - meningkatkan libido wanita - membantu mengatasi gejala menopause & legakan sindrom sebelum haid - meningkatkan kesuburan secara menyihatkan organ peranakan wanita - melembapkan tisu peranakan wanita - memberi kesan awet muds *VALUE ADDED DALAM REVERSE ULTRA* 1) *Ashwaganda* - menjaga keayuaan wanita - atasi mood swing dan stress - kawal kadar gula & kolesterol dalam badan 2) *Passion Fruit (Buah Markisa)* - kaya dengan anti oksidan yang tinggi - menjadikan kulit glowing - melembapkan kulit - mencegah rambut gugur Sekotak ada 30 sachet (2.5 gram each) Sehari consume 1 sachet selepas sarapan pagi. Rasa masam masam manis buah markisa. *Masa period, tidak perlu ambil* RU dan boleh sambung makan selepas habis period. Ibu mengandung dilarang consume. *Masa pantang sgt boleh consume RU* #energybooster #moodbooster #milkbooster