Headache during pregnancy

Boleh tak share tips tak pening kepala sangat ? And tips turunkan high blood pressure ??‍♂️

2 Balas

Sy pun kerap sakit kepala first trimester ni. Tapi maybe sebab sy tak jaga waktu makan, mudah masuk angin. Kalau boleh tidur sekejap pun okay juga, sebab sy tak amalkan makan panadol sangat. Elak fokus pada laptop/skrin terlalu lama

5y ago

yala...dh nma ibu bkerja...kna hadap laptop /pc semua....lpas tu waktu makan x tentu...si kecil sering mengeras rasa di dlm..sbb akhir sngat mkan

sya pon sma...ada tips tak...