Mandi

Boleh tak orang pregnant mandi sungai atau berendam dalam kolam.?

14 Balas

Boleh..teringat dlu msa ngandung brendam dlm air laut cri siput kerang,nk mkn buat tmbah darah😆 follow husbnd pegi mancing pnjat batu😅

Boleh je...tp jgn lama2...saya PON hari tu ank2 g gambang....mndi..tp mndi kejap je..

sy masa kandungan 3 bulan..mandi kolam..berendam dari jam 9-12 mlm...alhmdulillahm.xde apa😊😊

Saya pernah je mandi kolam.. skali.. lama la juga.. Ada yg kata tak mngapa.. 👉👈

Boleh saya siap berenang . Cuma kena jaga2 jangan jatuh & terlalu kasar.

Boleh jer, asal jgn tllu lama berendam & hati2 supaya tak tgelincir

Boleh. Sy selalu pergi swimming pool. Sungai sy tak sure.

5y ago

Sy msa 8weeks g mnd sungai...

13 weeks ikut fmly mndi sungai...cuma brhti2 licin...

Pernah baca takboleh lama2. Even dalam tab mandi pun

5y ago

Ini sangat merepek, melainkan mandi air panas ya bahaya.

Bole jgn lme x elok