SAKIT TAPAK KAKI & TUMIT SEMASA PANTANG

Boleh tak nak tahu, ada ke dekat sini yang ada experience sakit di tapak kaki & tumit setiap kali berjalan? Especially lepas bangun tidur. Saya sakit tumit & kaki ni dari pregnant lagi. Sekarang saya pantang day 44. Masa pregnant maybe sebab berat badan naik mendadak. Tapi sekarang berat dah menurun. Masalah rahim ke atau masalah tapak kaki sahaja? Boleh share. Saya first time bersalin

2 Balas

tumit sakit ni selalunya kait dgn peranakan..takot peranakan jatuh..kene ngurut

2y ago

ade bertungku tak?