Sakit tumit dan lenguh kaki

Salam. Saya pregnant 5 months sekarang. Perut tak besar sangat pun lg cuma tapak kaki saya memang kecil, size 4 je. Tumit kaki sekarang selalu sakit and kerap lenguh2 kaki padahal tak berdiri lama pun. Saya memang pakai slippers dalam rumah tapi masih sama sakitnya. Ada sesiapa tahu cara nak legakan atau kurangkan sakit tumit dan lenguh kaki ni? Terima kasih semua ?

2 Balas

Sama. Kaki betis everyday tegang uratnya. Sejak consume ostematrix shaklee, takde dah rasa ape. Membuang pon takde masalah 😁

5y ago

Wah. Bestnyaa

Tidur..letak bantal bawah kaki ye..letak tinggi

5y ago

Amalkan selalu