List pemakanan harian

Boleh tak mummy listkan cara pemakanan harian mummy. Saya biasa pukul 1 lunch. Petang pukul 5 baru makan semula nasik. Malam cuma makan makanan ringan macam buah buahan. Adakah cara pemakanan saya salah? Biasa kena makan berapa kali sehari ya? Saya 12weeks pregnant.

1 Balas

😅😅😅 sya pagi minum 1gelas susu.roti 4@5 keping... Lunch tgk mood.rasa nk makan mee..sya goreng..tp sllu ambil buah orange n kiwi...petang mkn kudap2(kekacang)..mlm br mkn nasi.... Penting perut kena isi.....lg meja livingroom mmg sya stanby kuih..cake..bila nk mkn .blh mkn...