Gdm mkn byk epal hijau boleh tak?

boleh tak mommy2..?? ples respon..sis arini dh mkn 3 biji epal ijau..sbb nk kontrol mkn bnd2 manis..

2 Balas

Sis.. buah bsar pnumbuk skli mkn utk 1 1 msa...jgn 3 skaligus.. 😅 . Cek wall sy. Sy ad share cara mkn..

5y ago

bkn skligus..hehe..1 1 masa..dh tgok sis punye..kat situ nmpak sis mkn ptg or mlm je kn..tp sy mkn jugk mse brrakfast tu

Doktor pakar saya kata kalau epal hijau nak makan berapa banyak pun boleh kalau gdm.

5y ago

oo yeke.. alhamdulillah lega bace..tq sgt2 sis😘