epal hijau

Ada yg amalkan makan epal hijau ke semasa mengandung? Saya ada google td berkenaan dgn epal hijau dan sangat digalakkan ibu2 yg mengandung mkn epal hijau..yg jd persoalan ialah kenapa setiap kali saya mkn epal hijau,perut saya memulas? Perut jadi kembung dan tak selesa..saya mkn sebiji je sehari tapi sehari hari saya akan hadap perut tak selesa??

2 Balas

Kalau dah beberapa kali sakit perut bila makan epal hijau tu..seeloknya...jgn lg la makan...tukar la makan epal merah atau buah lain 😊

Sy amalkan lpas sangkut kencing manis.. Skrg turunlah jgk bacaan bsp sy.. Tp xde plak perut memulas..