Muntah bila makan

hai mumy2 nk tnya normal ke awl preggy ni kalau mkn sikit nk muntah? lg2 kalau minum susu DL auto keluar blk semua,dan sy mkn buah epal hijau + garam sikit baru ok selera utk mkn.boleh ke kalau kerap mkn apple hijau? #firstbaby #firstmom #ingintahu

2 Balas

normal tu sis bahkan ada juga setengah Orng mengandung Smpai 6 7 bulan masih muntah²...epal hijau tu bagus kata doc bnyak vitamin nya.. sesuai untuk ibu mengandung..

normal tu mummy , mcm saya 7 weeks still okay tiada alahan setiap orang berbeza semoga mummy kuat ya ❤️