jambu batu merah muda

Boleh tak minum ?

jambu batu merah muda
15 Balas

Better awk mkn buah jambu batu jgn minum jus ni...sbb kandungan gula tinggi...sy dulu selalu minum..tpi bila prsan dia punya kndungan gula tinggi trus stop dan mkn buah jmbu batu je. Xminum dh jus ni.. Sama jgk dgn jus lain...klo nk minum jus oren..jgn bli yg dh siap..nurse pesan buat sndri dkat rumah..

Memang jmbu bgus utk tingkat hb tpi xbgus utk awk punya berat bdn..kndungan gula dia tinggi...mkn buah jambu batu bkn jus ni

Boleh minum..tp jgn byk2.. slalu sy minum ada yg oren ngn epal juice.. tuk mkn dgn ubat iberet.. 😂😂✌

saya minum ni la untuk naik kn hb 👍🏻😉 before checkup KK msti minum dulu bg hb cntik hihi

4y ago

haah saya before nk g kk pg tu minum segelas air jambu ni, tak pun air jus delima 😋

Gula x tinggi ke ni?kalo x tinggi..boleh la beli.. senang..minum terus..

Sy masa pregnant husband selalu beli air ni 🥰😘😍

Mane nk dapat jambu batu merah nie ye di johor

Boleh je, cuma takut kandungan gula yg tinggi

Boleh...hb cantik je klu amalkan minum ni

Bolehhh elok sangat untuk HB 😅