Maltofer 3 biji sehari

Boleh tak ibu2 kongsi, mcm mana makan maltofer 3 biji sehari. Ambil 2 biji sekali telan boleh ka? Ada effect sampingan tak? Sbb saya zat besi okay tp masih anemia.

3 Balas

saya pun kena mkn 3biji sehari maltofer. doctor suruh mkn lepas breakfast, lunch n dinner

1y ago

so far ok ja. dari awal bukak buku hb saya 8 ja. lepas ambik maltofer hb saya 10.2. saya pulak Beta thalassemia trait. sekarang dh 32week baru hb naik