coffee...

boleh tak ibu mengandung minum kopi? sebab saya macam ketagih dengan air kopi sejak preggy ni...?!!

2 Balas

Kopi blh minum, tapi jgn kerap sgt. Tgk apa kesan2nya, https://my.theasianparent.com/minum-kopi-ketika-mengandung/.. "Jika ibu tetap ingin minum kopi, sulamkan minuman kafein tersebut dengan ambil air putih kosong atau jus buah-buahan agar ibu tetap terus bertenaga sehingga bersalin."

Boleh je minum. Sebab saya pun mengidam minum kopi, sedangkan saya tak suka kopi. Tapi tak kerap pun & cuma segelas je saya minum