keputihan

Boleh tak buat tangas semasa hamil ? .. dulu sy x pernh ade keputihan sbb setiap habis period mesti buat tangas.. tp semenjak hamil sy alami keputihan yg berbau bawang putih. ..

2 Balas

Keputihan semasa pregnant tu NORMAL saja KECUALI bila cecair tu dah mula berwarna kuning@hijau, gatal yang teruk & bau busuk . Itu baru TAK NORMAL & perlu inform dkat doktor yg rawat awak setiap kali appointment. Nanti klinik akan bagi ubat. Takda kaitan dgn tangas @ tak.

Rasanye xblh bertangas time hamil