hospital kerajaan

boleh tahan mulut misi hosptal krjaan ni.. xde perasaan lgsung..

52 Balas

Kat kk saya doktor mulut cam harem sket siap ugut ugut saye sumpah takott

Klu d sabah lgi teruk 🤣 Every area pnya nurse kuat marah2🤣🤣🤣

Beza org gaji goyang kaki berbayar dgn org kene kerja utk dibayar (swasta)

5y ago

Betul tu.. Beza orang dibayar untuk kerja dengan orang kerja untuk di bayar.. 🤭

Tak semua. Tapi tahan telinga jelah sis..hehe

Ramai orang kot.. Stress kot misi tu

Bykkan bersabar ye mama. 🙂

Setuju.. mnykitkan hti je

2x bersalin kat hosp kerajaan alhamdulillah nurses dan doctors semua ok.. Cume kali ni ngandung anak ke 3 check up kat klinik desa.. Nurse yg ambik darah tu masyaAllah.... Kasarnye.. Mulut pon boleh tahan.. Since die pon tgh pregnant.. Sy doa cepatla due die.. Supaya ganti dgn nurse lain..

5y ago

Sekel je law mcm tu..Hawau punya peel...Sabar je la...Huhuhu

Sy pn penah kena jugak...kite punya lah menahan sakit kt LR..boleh pulak dia sound kan..sabor jela...

5y ago

tengah meneran nanti kalau dia ade sebelah terajang je . pastu cakap oooppss sorry tak sengaja 🤷

Kenapa tu sis

5y ago

ye btul.. diorang ni xhirau pn sakit kite mcm mna..last2 kpala bby nk kluar bru cpat2 tolak ke lr.. klau sy teran mse tu diorg ni kne marah d dktor katanya..pntg dri sndri