Ajar baby 6month minum Susu fm

Ibu2 Ada X tips nak ajar baby 6 month minum Susu FM...Dupro...s26..anmum..dah pernah bagi...tapi baby xnk...sebelum ni Bf...letak Susu Ibu Dalam botol Susu yg Sama baby minum je #pleasehelp

2 Balas

dupro s26 anmum enfalac lactogen similac semua pekat. kena carik yg cair. mcm morinaga, snow, nan. kalau bancuh cairkan nnti ank x dpt ckup khasiat. sbb anak yg bf xkn nk minum susu fm yg pekat. dia akn minum susu fm yg jenis cair. sbb anak sye bagi la enfalac semua tu. semua dia xnk, dia hanya minum nan ha je. sbb tu sama cair dgn susu bdn kite.

Saya dlu tambah lebih 10ml air daripada sukatan betul, baru baby minum. Susu formula is thicker. Lama2 baru kurangkan balik ke sukatan betul.