Susu Kambing

Boleh suggest tak susu kambing yang bagus utk naikkan HB

13 Balas

Asal pergi check up je mesti HB low. Dah macam2 cuba, bayam, jambu batu, dragon fruit, kerang, ikan bilis. Tapi hasil dia tetap sama. Mula mula tu macam tak percaya jugak air rebusan buah buah ni boleh naik kan HB, tapi ikhtiar je laa. Lepas seminggu minum air rebusan ni terus HB naik dari 10 ke 12 sampai doktor pun tanya makan vitamin apa. Syukur sangat. Sampai dh bersalin ibu masih amalkan. Dalam pantamg langsung xde masalah sembelit. Baju pun asyik basah je, tiap masa ibu kena standby milk collecter. Ibu nak cuba air rebusan ni.?

Saya selama 3bulan preggy tiap kali chek hb low... Ubat klinik pon still tak mbantu.. Last sekali beli jus mamariam.. Alhamdulillah 2hari makan.. Cek klinik hb dah naik.. Alhamdulillah serasi gn saya

Minum susu hi goat sis. Saya minum dari 11 naik ke 13.. Rasa pun tak manis dan tak hamis

Sy minum susu hi goat. Alhamdulillah hb okey je. Pastikan ubt mkn jgk

Sy amalkn supliment tablet delima + susu kambing je

Minum pati delima je sis, bole naikkan hb

4y ago

Ok sis 😊

Saya minum hi goat

lazz susu kambing

Momma pregolact

Cuba pati delima fars

4y ago

Mcm tu sye x pasti pula sis. So far sye mkan hb sye ok walaupun sye thalesemia carrier.