Susu tambah berat badan baby

Boleh suggest tak susu apa yg sesuai tambah berat badan baby? Anak dah 2 bulan. Haritu checkup 2 bulan nurse kata baby berat kurang. Timbang dapat 4kg camtu. Masa lahir haritu, berat cuma 2.48kg je. 5 kali tukar susu fm sebab susu badan mmg dah takde lepas 1 bulan haritu. Sekarang pakai dupro sebab dia serasi had ni banding susu sebelum ni. Minum kerap tapi tatau berat naik sikit je.

1 Balas

mommy try ikhtiar susu S-26. saya baca, susu ni memang dirumus khas untuk bantu naikkan berat badan baby

2y ago

Ok baik. Saya cuba kemudian. Sebab ingat nak tukar susu lepas masuk 6 bulan nanti.