Breastpump

Boleh suggest tak breastpump mana yang sesuai semua size nipple, suction kuat and tak sakit & bunyi tak bising..? Bearmom? Boboduck?

3 Balas

Bearmom JANGAN!!. Warranty cakap cover semua tapi baru pkai 3 Bulan battery dah problem cepat degraded. Bila hantar dikenakan charge padahal still dalam warranty. Tiada ketulusan. Plus bila pump dia akan cover kawasan nipple saja. So nipple akan melecet. Dia x cover kawasan aerolae.