Breastpump

Ada tak suggestion untuk hands free breastpump yang taksakit bahagian nipple. Saya pakai L***E N**A. Makin lama makin sakit. #breastpump

2 Balas

Kalau pakai breastpump sakit kat nipple, mungkin salah size insert. Awak dah ukur nipple ke? Make sure insert tu sesuai dengan nipple. Contoh nipple size 15mm, insert yang sesuai 19mm. Insert perlu tambah 4cm dari size nipple. Lagi satu, better awak beli breastpump dekat kedai yang awak boleh try test sebelum beli. Contoh kedai pumponthego, awak boleh test dulu pump yang sesuai.

1y ago

awak follow ig nyusoo.official, ada ajar cara untuk ukur nipple, dan guide untuk beli breastpump.

mama's s50, moozi s18, ashlee lora, youha. autumnz.