Breastpump

Boleh suggest tak breastpump mana yang sesuai semua size nipple, suction kuat and tak sakit & bunyi tak bising..? Bearmom? Boboduck?

3 Balas

Pernah beli bearmom luxe advanced tak sesuai utk saya. Breast kecik pakai macam berat jadi tak berapa pam dengan baik. Akhirnya sesuai yg murah lagi brand youha RM200+ je double tapi yg china punya je. Ringan. Tambah insert 19mm sebab nipple kecik. Alhamdulillah boleh kosongkan breast dengan baik. Sambil buat keje rumah ke sana sini tau² dah penuh.

Bearmom JANGAN!!. Warranty cakap cover semua tapi baru pkai 3 Bulan battery dah problem cepat degraded. Bila hantar dikenakan charge padahal still dalam warranty. Tiada ketulusan. Plus bila pump dia akan cover kawasan nipple saja. So nipple akan melecet. Dia x cover kawasan aerolae.

cube search supermama .. convenient jgk tu ..