susu

Boleh share tak .. susu apa yg baik untuk ibu2 mengandung diawal kehamilan .. ? Taktau nk pilih susu apa , jenis mcm mana yg sedap and baik untuk diminum hari2 ..

4 Balas

Saya minum susu kurma farm fresh. Tak kisah pun susu apa puan nak minum asalkan minum susu 😊

Mcm sy minum frisomum..ia sedap perasa vanilla+madu..bgus tuk mmbuang 😂✌

Susu kambing Lazz sis.. Pm sy, boleh bg details khasiat, insyaallah ok

Sy mnum frisomum,tk muak pn sbb sy bkn jenis mnum susu..N sedapp