Salam. Saya sekarang 9W6D. Tadi test +ve covid. Ada tak yg pernah kena covid masa 1st trismeter ni?

Boleh share tak pengalaman korang, ada effect tak pada baby?

1 Balas

sy baru sembuh Dari positive covid. masa Tu usia kehamilan 11weeks. post covid badan Rasa lemah. berat turun 4kg sbb kurang selera. tp alhamdulillah. baby sihat. da scan semua ok. sis byk Kan minum jus orange..

2y ago

sis kuarantin dekat mana.. currently 7w + positive. perlu tak serah diri ke cac?