Positif COVID at 16weeks

Salam & hi nak tanya kalau rtk kita +ve COVID, kita kena maklumkan KK ke? Kalau ada yg berpengalaman boleh share tak journey +ve COVID semasa hamil dari kena update mysejahtera ke, rawatan yang diambil dan sebagainya.

1 Balas

hi sis sya suggest awak update dkt mysejahtera ye sbb awak dlm golongan yang berisiko tinggi takut ada apa apa dgn bby juga .nnti pihak berwajib akn buat tindakan seterusnya... get well soon yaa🫶