Masalah hemoglobin rendah

Boleh share tak mcm mne nak selesaikan hb rendah nii ... sy tgah memgalami .

2 Balas

Saya hb mmg rendah since awal kehamilan, bertukar obat, pernah masuk darah. Nie dah nak due x lama lagi, saya try makan hati, alhamdulillah naik atas 9 hb saya, tapi jangan kerap ambil, x elok. In syaa allah membantu, bayam, jambu batu, buah naga merah, kurma cina merah tuh. Kita ikhtiar je, semoga dipermudahkan

selain makan ubat tambah darah dari kk, boleh try makan buah jambu dengan sayur bayam.