Salam nak tanya. Normal ke kalau dah 13minggu4hari tpi perut tak berapa nampak buncit lagi? Erm

Boleh share tak ianya okay je atau tak?

3 Balas

sy pon 13 weeks. mmg x nmpk tp awk blh rasa perut awk keras dan mula rasa penuh. especially bila baring mst ada buncit sikit perut xkn flat. lain org lain ye..ada yg 9 bln pon mcm baru 5 bln . asalkan baby sihat🥰

2y ago

Hehehe okay awal! Terima kasih.. tpi mmg preggy ni kerap betul kan rasa lapar walaupun baru je lepas makan😆😆

kecik lagi tuu bby nye. besar genggam tgn kite je. mmg xnampak pon. ade org 7 8m bru nmpk. sye 19w pon x nmpk sgt. nampak buncit lemak je.

2y ago

Terima kasih!

sama lah sis Sya 13minggu 4hari juga☺️☺️ tpi perut kecil sahaja xpa yg Penting sihat ya..

2y ago

semoga sihat selalu 💪💪😇😇