Suggestion

Boleh share set berpantang apa yg bagos & breast pump apa yg ok & mudah digunakan

1 Balas

Tiada pengalaman beli set pantang sbb tau takkan guna semuanya. Saya beli lotion mustajab postnatal hijau tu dan gel mandian herba blh guna head to toe. Segar! Breast pump ni better beli selepas bersalin, so, boleh cuba hingga puas hati di kedai breast pump. Awal selepas bersalin ni, lagi elok marmet dan guna milk collector je dlm 15 minit per sesi supaya tak over supply dan boleh maintain bengkak susu juga anak tak nipple confused.