Breast pump

Hi mommies. Ada suggestion tak breast pump apa yg best guna? Banyak sangat pilihan tak tau yg mana ok 😅 mommies guna jenis yg mcmana & brand apa share la sikit hehe

1 Balas

saye ade 2jenis. electric single pump. dgn wireless.wireless guna time siang dgn wktu keluar pi bejalan sbb sye punya kecik molek je and super silent. jadi bile guna kt luar org x perasan. electric sye guna masa malam. sbb more relax dari wktu siang. sblm nak beli pump kena ukur dulu size nipple. lps tu tmbh 4 dri size sbnr. supaya nnti kite x salah beli. sbb kalau salah nnti susu x keluar bila pump. kalau x yakin boleh sewa dulu sblm beli. boleh crik dkt fb.