Set Berpantang

Salam semua mommy semua guna set Berpantang jenama ape ye yg bagos...and mase kndungan brpe weeks mommy beli set berpantng? #20weeksnow

8 Balas

Sis boleh cuba set berpantang shaklee anak ada kuning pun still boleh makan. Ramai yang dah berjaya berpantang dengan sihat sis nak oder boleh roger saya http://www.wasap.my/60173687028

Saya guna Nona Roguy. Terbaik👍🏻

blh cuba helohana.. mmg herba daun2..

Nona Roguy best jugak. 👍

Sy pki homemade bidan kmpg hihi

Sy gune mustika ratu..

Set bersalin Amway..lengkap...

Tanamera best sbb bahan dia 100% organik. Artis2 pun ramai yg guna. Ble beli dgn sy