Pampers Tak Bocor Dan Bagus

Boleh share kan pampers yg bagus dan tak bocor.. Dan harga yg berpatutan.. Terima kasih..

1 Balas

Hi , sy bagi pendapat yer . Masa anak sy lahir , sy pakai kan Drypes . Masa tu sy beli sbb promoter suggest kan , elok baby saya masa tu berat 2.7 KG pakai walaupun longgar sikit tapi kencing berak x pernah bocor . Kena pakai kan bebetul . Masa sy discharge wad , sy dpt free pet pet . Sy try pakai , okay juga . Xde msalah bocor , tapi tebal sikit dr Drypes . Sekarang sy pakaikan Huggies , semua tak ada msalah . Okay mcm nie , sy memang jaga anak sy sepenuh masa . Untuk baby , awak kene beli ikut kesesuaian dgn kulit baby . Ada baby jenis sensetif dia tak sesuai dgn sesetengah pampes tau . Jadi awak kene try n error . Untuk bocor ke x , pampes sbnrnya kena kerap tukar . Kalau anak awak jenis kuat susu , tukar lah tiap 1jam ½ atau 2 jam . Sebab air kencing kan tajam , panas . Baby pun selesa kalau nak tidur lama pampes kering , untuk harga pula kadang yg murah tu elok dgn kulit anak . Lgsatu x semua pasaraya akan jual dgn harga yg sama , kalau awak ada bajet lebih setiap bulan . Borong pampes dkt lazada / shoope , jimat laa dlm rm15 kebawah . Kadang dpt free gift ,

4y ago

Sesama , dah bersalin ke ? Kalau belum , masa prgi klinik swasta kan . Tanya dia ada x sample pampes ,