pamper harga berpatutan

assalam mommy pampers ape y okay dan tak bocor ? #ingintahu #bantusharing dan harga y berpatutan ..

17 Balas

ank sy guna wonder pants plstik wrna pink ,alhmdulillah ok ,tebal n fix ,klau ank pki pon xnmpk bonjol2 cntik je,sblum ni pki huggies dri umur 4 bln smpi 2tahun ,lpas tu akk suggest kn pki wonder pants b'beza ,,huggies die nipis skit n lembut ,skjp je dh penuh pampers, leaking n melendut ,,,wonder pants , bru pki dlm 5 bln tp ok sngt sbb klau die pnuh pon jarang leaking n x melendut ..

bagi sy huggies murah n tahan lasak, tahan bocor, spanjang ank pakai drp newborn lg ank xda masalah ruam lampin alhamdulillah.. n pernahbguna kejap jenama genki pun bagus lembut kt kulit bby harga pun murah berpatutan cuma cutting dia pendek xsesuai utk ank sy.. puan boleh try..

anak saya dulu pkai pet2...tpi senang bocor...lepas tu tukar ke huggies/drypers...kemas dan lembut...tahan bocor...genki pernh guna tpi bila penuh cepat melendut...pampers cap lotus pon ok gak

sya ada try beli kat shopee , harga mmg murah dan review dr pengguna pun mmg bagus2.. jenama ONWARDS ( saiz s 80kpg/ rm22 ) comel je gmbr kartun tom&jerry..

saya guna genki.. beli kat shoppe.. beli time sale.. murah.. kualiti elokkk... xbocor.. sesuai utk anak saya

sy guna huggies..mmg bgs..xbocor.. kalau guna pet pet mmg suka bocor.

baby sy 4mth pakai petpet sis.. setakat ni alhamdulillah tak pernah bocor..

Beli ja yg murah2 kalu utk newborn Sis ..sbb NB ni kerap poo poo

mamy poko pants kalau 1mlm tu 1jk pampers pakai pagi baru tukar.

saya guna huggies. memang lembut dan Alhamdulillah tak bocor