Saya silent miscarriage 8weeks. Sedih sangat. Ni first pregnancy. Ada kata2 yg comfort utk saya?

Boleh share jugak cara nak keluarkan janin naturally tanpa d&c dengan cepat?

14 Balas

Faham, sy pun 2 kali, walaupun baru 2,2 baru 2bulan, tetap sedih sampai meroyan, alhamdulillah yg kali 3 menjadi. Mgkin ada hikmah, maaf ckp ada tgok video ustaz ckp mgkin janin xjdi sbb janin dy xsempurna or masa tu kita blom sedia

1y ago

Tulah tu doc pon ckp genetic problem. Mungkin ada hikmahnya. Amin yra

Saya missed miscarriage on 13w. Ambil masa setahun lbh nak ubat hati. Kdg sampai salahkan diri sendiri. Its take time to heal. Jangan byk berfikir benda yg dah jadi. In shaa Allah ada rezeki lain menanti ❤️

1y ago

Terima kasih atas semangat yg diberi. InsyaAllah saya tak down lama2 ye..

8 weeks rsenye bley klua naturally... insyaaAllah ade rezeki yg lebih baik lps nie.. jgn sedih lme2 ye.. jge diri baik2.. sedare sye lps gugur, selang bpe bln da preggy blek.. sye doakan sis pun mcm tu...

1y ago

Amin.. terima kasih sis doakan saya dan bagi saya semangat. Saya hargai..

msa Sya gugur 8 weeks Sya panas kn batu lipat gn kain ltk bwah perut pgi dia kluar sndri Sya gi hospital tok pasti kn insyallah smua dh bersih xde sisa ap2

1y ago

Boleh saya tahu berapa hari ye tunggu janin puan keluar masa ni?