Kelawatan Pertama ke KKIA

hi, boleh share experience pertama ke KKIA untuk buku pink. Apa yang akan dibuat? Lama ditunggu? Sesiapa di kawasan Kg. Muhibbah?

8 Balas

Saya punya giliran smpai 3 jam walaupun x brape ramai org. Nurse in charge panggil ikut kawasan yg dia, klu kwsan dia ramai aritu, menunggu lah.

sy tggu almost 2hours...even dh buat app online kul 11am, tp kul 12.45 tu bru pggil...last2 smua siap dkt kul 3...

first time buka lama sikit, nak kena buat mcm2 test.. elok ambik cuti je masa tu klau awak & husband bkerja .

Lama sikit lah sbb nurse nk tnya mcm2 masa nk buka buku tu.. But worth to wait, dpt tgk bby masa scan

Sy call dulu utk book tarikh. Sy datang pukul 8pagi pukul 10 lebih dah siap..

Kalau first buat buku memang agak lama. Saya kena hampir 3jam lebih tunggu.

Baru nak buka buku pink mmg lama..saya pegi pukul 8.30pg balik kul 2.30ptg

Baik kol dlu buat temu janji.. Lama jg lah..