Rutin tidur & jaga anak berumur 2 tahun.

Boleh share adakah normal budak dari bayi sampai dah nak masuk 2 tahun kerap jaga malam nak susu? Anak saya mmg jenis makan tak banyak, tapi kerap. Sebelum tidur selalunya mmg make sure dia kenyang. Tapi kdg dia tetap akan bgn nk susu dalam 1-3x sampai la 7am. Lepas tu tidur balik. Sampai la usia nk 2 tahun ni.

2 Balas

bagi saya normal je awak. mcm 1st baby sy sekarang usia setahun 10bulan masih berjaga malam utk minum susu cumanya tak sebanyak sewaktu bawah setahun. dalam 1@2x pasti bangun nak susu. max 3x. walaupon siang dia dh mkn mcm2😅. siang pon masih kuat susu juga.

normal