Ingin Bertanya

Boleh saya tanya.. Period saya dah lewat seminggu.. Dah 2 kali sy test.. Tp result mcm lebih kurang je.. Ap maksudnya ye.?

Ingin Bertanya
21 Balas

Pregnant laa ni.. naek dua line.. biasanya klu mcm ni.. xsmpei 4week usia kandungan.. nk double konfim.. try la clear blue.. dia bgtw lg kita pregnant ke tak..

5y ago

Orait.. 😊

kandungan masi trlalu awl sis.. myb dlm 4week mcmtuu.. klu sis btl prgy hcg makin meningkat , upt akn makin terang..

5y ago

ok.. test upt urine awl pagi

Positif ni sis. Tapi maybe awal lagi, hormon HCG masih rendah. Nanti sis cuba check lagi seminggu.

5y ago

Okayy sis.. Thanks😊

Awak hamil tu. Hormone hcg belum cukup byk lagi, tu la line masi pudar sikit. Tahniah sis

Nampk garisan 2 line.. positive la tu ..lg brapa mnggu Makin terang la tu .tahniaaahh!

5y ago

Kalau betul alhamdulillah.. Thanks sis.. 😊

kalau dh samar2 tu tanda sis pregnant... nak thu lbih lnjut lg...boleh cuba lg test tu..

5y ago

alhamdulillah...tahniah sis... jaga kandungan baik2 ye...

Myb baru lagi .. Slalunya kalu kabur .. Baru lekat org kata ... Pape pon tahniah sis...

Samar bermaksud kandungan masih awal.. try lg nnt dgn urine pertama bgn tdur pagi..

5y ago

Ok sis

tahniah , positif ni .. tapi bru lg sbb tu upt x sama terang lagi , jaga diri k ..

Positive sis, awal lagi.. Check 2 minggu lagi, confirm terang tu..

5y ago

Baik sis.. Thanks info😊