minta pendapat

Hi, boleh saya tahu makanan apa yang tak boleh diambil walaupun selepas berpantang. baby saya berumur 59 hari.3 hari yang lepas saya makan laksa terus bisa dekat breast...makanan apa lagi yang tak boleh dimakan.. boleh senaraikan tak?

1 Balas

Laksa memang tak boleh makan lepas pantang. Selalu laksa pantang setahun.sbb dia ada bisa dia.

5y ago

Ok puan..terima kasih ye..sy mungkin kena try semua makanan baru tahu apa yg tak boleh makan