Upt

Boleh percaya ke guna upt jenis ni? Musykil.

Upt
24 Balas

Boleh tp nak tunggu double line pekat mmg dalam 5w pregnant. Kalau dak, memg sendu 😂 nak hilangkan sakit kepala otak yg asyik rasa pregnant ke tak tu guna je la clearblue. Kalau -ve memg -ve la, takyah pikir panjang dah. Proceed next move 😂

5y ago

Taw xpe, dlu asyik celup upt, pastu negatif, semak kepala, hahaha, skrg ni wat bbt, tgk suhu xnaik2 tu xpeknen lg la, so skrg dh xde celup2 dh, tgk graf bbt n check suhu je

Kalau tak percaya sis boleh beli je upt dalam 3-4 jenis yang berbeza. Kalau keputusannya sama mksdnya boleh percaya tu. Nk more confirmation boleh direct trus klinik swasta untuk buat pengesahan kehamilan 😉

Sy guna yg ni jg sis.. Beli byk2 dlu sllu cek kalau lwat xnaik pun double line sbb nak btukar wktu period tu lmbt.. Tp skrg lambay cek naik je double line dah 4stick guna stay pekat double line.. Doakan sy ye

Hai sis. Sy pun guna ni. Tpi samarrrrr sgt2. Test tiap hari line kekal samar😂😂😂. Mungkin masih terlalu awal. Pasni mo cri clearblue lah utk hilangkan perasaan ragu2 ni

5y ago

saya memula test tu pun samar juga sis 5weeks pregnant masa tu skrg nk masuk 7weeks sama pekat dh dedua line

Hi sis, boleh je percaye. Saye beli bnyak2 dekat shoppee hari tu pun mcm ni. Lewat seminggu period line nampak terang guna strip ni 😊

saya pakai jenis ni juga sis alhamdulillah beli kt watson jenis casette result yang sama dpt masa test dgn strips

Sy pn guna ni. Ikut kn dh 6weeks. Esk nk g scan utk confirm kn. Next week appointment ng kk utk bkk buku pink

Boleh, sy pun guna upt ni, tp sy celup selang setiap hari untuk tgk peningkatan warna.

5y ago

Haah, teruskan celup 😊 Insha Allah makin terang line

Sy check sama2 tp perut asa lain kdg memulas kembung rasa lain tp tktau la

Sy pkai yg nie.... Sume -ve😂😂 pkai dip n tell pon -ve